ДИСЦИПЛИНИ
Ателие за сценични стратегии

Обикновени хора стават актьори


Ден на отворените врати организира Театралният колеж „Любен Гройс“ в неделя. На събитието всеки може да провери актьорските си заложби и да получи няколко урока по актьорско майсторство.

 

Преподавателите на Колежа ще разкрият пред посетителите тънкости в сценичната реч, сценичните боеве и пътя към изграждането на сценичния образ. Всеки, посетил Деня на отворените врати, може да се представи и с кратък етюд, който да бъде оценен. Екипът на Колежа ще отличи и представителите на медиите, които приемат предизвикателството да вземат първите си уроци по актьорско майсторство.

 

Денят на отворените врати стартира точно в 11 часа на 11 септември, неделя, в учебното заведение – гр. София, бул.“Христо и Евлоги Георгиеви“ № 169, ет. 2.

Събитието е част от кампанията „25 години, хиляди емоции“, с която ТК „Любен Гройс“ отбелязва годишнината си и началото на кампанията за записване на кандидат-студенти. Част от нея бяха билбордовете в столицата, на които емотикони, познати от социалните мрежи и чатовете „оживяха“. За целта бе организирана специална фотосесия с участието на бивши възпитаници на Колежа като Биляна Петринска, Роберт Янакиев, Диана Добрева, Сабина Коен, Георги Златарев и Ангел Бончев.

 

Снимките ще станат част и от изложба, която предстои да бъде открита в централна столична галерия.


Добави в Svejo