ДИСЦИПЛИНИ
Ателие за сценични стратегии

Онлайн проучване


Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) и Европейската комисия в сътрудничество с българското Министерство на образованието и науката провеждат съвместен проект за иновациите във висшето образование (ВОИновации).

 

Проектът ще идентифицира възможностите на висшите училища да иновират своето обучение, начина, по който организират научната си дейност, и в частност, как те могат да бъдат подкрепени във възможността да подпомагат кариерното развитие на своите студенти, да извършват изследователска дейност в услуга на обществото, да участват в научния обмен, и чрез подкрепата за своите студенти и преподаватели, да действат като предприемачески институции.

 

Защо трябва да участвам в това проучване?

Ние бихме желали да установим – с Ваша помощ – какво може да се подобри във висшето образование, за да бъдат подкрепени онези студенти, които биха желали да научат повече за предприемачеството и защо това е важно и  за студентите, които искат да бъдат наемни работници или да минат на свободна практика.

Да? Тогава вие сте точния човек за това проучване.

За да попълните въпросника, моля, следвайте този линк. Въпросникът ще бъде наличен онлайн до петък, 4 юли, 2014 година.

Ще ви бъдат необходими 10 минути, за да попълните въпросника.

 

Какво се случва с информацията, която предоставям?

Ние Ви задаваме въпроси за Вашето обучение и Вашите очаквания за бъдещата Ви работа. Цялата информация, която предоставяте, е анонимна! Тя ще бъде анализирана от ОИСР и резултатите ще бъдат предоставени на Министерството на образованието и науката на България, за да се укрепи ролята на университетите като двигатели на предприемачеството. Като участници в проучването Вие допринасяте за това.

 

Имам ли стимул да участвам в проучването?

Да! За всеки попълнен въпросник ние ще Ви изпратим безплатно избрана от Вас електронна публикация на ОИСР. Единственото, което трябва да направите, е да попълните анкетата, да изберете желаната от Вас публикация и да ни изпратите Вашия имейл адрес.

 

Адрес на анкетата: https://www.soscisurvey.de/EntreprUniversityStudent_survey/?r=mail1a2

 

Лица за контакт:
Светлана АВРАМОВА, консултант на ОИСР за България: svet.avramova@gmail.com
Андреа-Розалинде ХОФЕР, ОИСР координатор на проучването: andrea-rosalinde.hofer@oecd.org
Ивана Радонова, координатор на проучването от страна на Министерство на образованието и науката: i.radonova@mon.bg


Добави в Svejo