ДИСЦИПЛИНИ
Ателие за сценични стратегии

Кандидатстудентска кампания 2012/2013 г.


Театрален колеж "Любен Гройс" повече от двайсет години живее под театралното небе на България, което обогатява с нови звезди и светлина.

Появил се във време на трусове, колежът се утвърди като престижна образователна формация, отстояваща своя творческа и педагогическа самостоятелност и запомнящо се художествено лице. Остана верен на
принципите на своя патрон - големият български режисьор Любен Гройс, да пази с достойнство и неуморна работа своето присъствие.

За изминалите две десетилетия към сцената с диплома от колежа тръгнаха 212 наши възпитаници. По време на своето обучение те се срещнаха с изтъкнати български театрали и педагози, придобиха умения и знания, които ги направиха търсени творци. Осезаемо е присъствието на нашите студенти в българските театър и кино, а и навсякъде, където се изисква актьорски професионализъм, фантазия и отговорност.

Основател и дългогодишен художествен ръководител на колежа е професор Елена Баева - изтъкнат български театрален педагог и режисьор, доказал уменията си както в създаването на прекрасни актьори, така и в събирането на силен преподавателски екип.

Нашите студенти работят в съвременни условия, които се стремим да направим още по-привлекателни.

Гостоприемно отворените ни врати ви канят на път! Към едно прекрасно изкуство, в което са ви нужни посока, учител, приятел.

При нас ще ги откриете!

Приемните изпити ще се проведат на 21, 22 и 23 септември 2012 г.

За повече сведения в офиса на колежа: площад България 1 , административна сграда на НДК, ет. 12, офис 7, тел. 02/9862025, 02/9166165 и 0894304840


Добави в Svejo