ДИСЦИПЛИНИ
Ателие за сценични стратегии

СТИПЕНДИЯ „Ann Rainbird” ПО ПРОГРАМАТА “Work and Travel USA”


СТИПЕНДИЯ „Ann Rainbird” ПО ПРОГРАМАТА “Work and Travel USA”

 

 

Фирма ИНТЕГРАЛ и американската спонсорираща организация Council on International Educational Exchanges (CIEE) за девета поредна година отпускат една пълна стипендия по програмата Work and Travel USA за студент, който е израснал без родителска грижа или е без родители. Дава се в памет на г-жа Ан Рейнбърд, която е работила дълги години в областта на международния културен обмен и е допринесла много за развитието му в България.

 

Стипендията дава възможност за безплатно  участие в лятната програма, като покрива таксата за участие в програмата с осигурена работна оферта, 5-месечна застраховка, такса за виза и SEVIS, както и двупосочен самолетен билет, осигурен от Air France - KLM (обща стойност на стипендията - над 2000 Щ.Д.)

 

Хиляди студенти пътуват всяка година по програмата Work and Travel, която им дава възможност да посетят САЩ и да работят там. Стипендията на CIEE и ИНТЕГРАЛ ще даде шанс на един изявен български студент, който не може да си позволи необходимите средства, да сбъдне мечтата си за пътуване до Америка.

 

Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: 

-        студенти редовно обучение

-        възраст 18-28 години

-        владеят английски език на средно ниво

 

Студентите, които отговарят на посочените условия и желаят да кандидатстват за стипендията, трябва да попълнят РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР в офисите на ИНТЕГРАЛ и да предоставят следните документи:

-        уверение с посочена година на завършването и достигнат успех от последната сесия

-        копие от студентската книжка (всички попълнени страници).

-        копие на лична карта

При подаването на документите кандидатите ще попълнят кратък въпросник на английски език и ще преминат събеседване с консултант на „Интеграл“. Показаната мотивация, знанията по английски и успехът от последната сесия ще оформят крайното класиране.

 

Формулярите за участие и посочените документи ще се приемат до 28 февруари 2018 г. (включително), а името на победителя ще е ясно на 5 март 2018, когато фирма “Интеграл” ще оповести резултатите от проведения подбор.

 

Към писмото ще намерите приложени официалните плакати на инициативата, както и обръщение от миналогодишния носител на стипендията – Емилия Недева от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. 

 

Ще Ви бъда изключително благодарна, ако разрешите поставянето на плакатите в сградите на университета и разпространяването на тази информация сред Вашите колеги и студенти, фейсбук страници и кариерни центрове към университета.

 

Не се колебайте да се свържете с мен, ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация.

 

С уважение и благодарности,

 

Кристина Божилова

(Управител на „Интеграл Уърк енд Травъл“)

 

Елиза Каркорова

(Координатор на проекта:

СТИПЕНДИЯ „Ann Rainbird” ПО ПРОГРАМАТА “Work and Travel USA”)

 

Телефон за връзка: 088 330 2237
Мейл: EKarkorova@integral.bg

www.wat.integral.bg

 

Свалете документа


Добави в Svejo