ДИСЦИПЛИНИ
Престъпления на сърцето - Премиера

Престъпления на сърцето - Премиера

от Бет Хенли

постановка Доц. Виолета Гиндева
дата: 14-05-2014    час: 18:30

Къща в малкото американско градче Хейзълхърст ,събира отново на едно място трите сестри Маграт . Събира ги заедно,за да осъзнаят всъщност самотата си по отделно.

 

Най-малката от тях, Бейб, нещастна от семейния живот прострелва мъжа си Зекъри. А докато заедно с адвоката си се опитват да "отърват" затвора, в отчаянието си тя решава, че е разбрала най-после защо майки и се е самоубила заедно със старата им жълта котка.

 

Средната сестра Мег се завръща от Калифорния за да помогне на малката си сестра и най-сетне признава, че не и е провървяло в музикалния бизнес. Но завръщането и в Хейзълхърст я среща с бившия и приятел, който вече e женен.

 

Най-голямата – Лени живее в къщата на дядо им и се грижи за него...докато той не изпада в кома. А в деня, когато тя навършва 30 години, умира любимият и кон.

 

Когато Бейб и Меги решават да изкупят вината си, че са забравили за рождения ден на сестра им, поръчвайки голяма торта, Лени духа свещичките и си пожелава нещо,което трае само миг – те трите заедно.

 

УЧАСТВАТ АБСОЛВЕНТИТЕ ОТ "ТЕАТРАЛЕН КОЛЕЖ ЛЮБЕН ГРОЙС": Елеонора Петрова, Тони Христова, Бояна Йорданова, Каролина Братанова, Пепи Даскалова, Владимир Богатинов, Ивайло Кирев и Дончо Дончев.

 

Режисьор: доц. Виолета Гиндева

Пластика: Йоана Йорданова


Добави в Svejo